Drie mannen aangehouden voor mishandeling portier en agent

vrijdag 1 januari 2016

Enkhuizen - De politie heeft vrijdagochtend rond 05.00 uur in de Spoorstraat drie mannen van 20, 20 en 23 jaar oud uit Enkhuizen aangehouden.

Een van de 20-jarige verdachten had een van de portiers van een horecagelegenheid mishandeld. Toen de portiers de verdachte overdroegen aan de gealarmeerde politie, sloeg de man een van de agenten. De andere twee verdachten bemoeiden zich met de aanhouding en zij zijn hierna ook aangehouden. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

 

 

2016000494

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

 

https://www.politie.nl/themas/geweld-tegen-politie-en-hulpverleners.html

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoogkarspel | 112 alarmeringen Hoogkarspel | Goedkoop Tanken in Hoogkarspel | Supermarkten in Hoogkarspel | Weerbericht Hoogkarspel